Over mij

profileMichiel Tersteege (1978) is na zijn schoolopleiding een flink aantal jaren werkzaam in de ICT branche. Gedurende deze tijd, inmiddels ruim 13 jaar, ontwikkelde hij een voorkeur voor fotografie, sloot zich aan bij een club enthousiaste mede-fotografen en besteedt menig vrij moment om allerlei onderwerpen vast te leggen. Een brede belangstelling heeft hij voor uiteenlopende onderwerpen zoals te zien is in de selectie die getoond wordt op de website, waaronder architectuur en huizenfotografie. Ook productfotografie is een interessante categorie om naar verrassende resultaten te zoeken. Voor portretfotografie geldt dat zijn ook zijn zoon en dochter dankbare onderwerpen zijn.

Zijn werk is verschillende keren geëxposeerd, o.a. in de Julius Gezondheidscentra met vestigingen in De Meern en Utrecht.
Wilt u eens nader kennismaken of wilt u een opdracht laten uitvoeren schroom dan niet vrijblijvend contact op te nemen.

Mocht u vragen hebben over mijn werk, of als u gebruik wilt maken van één of meerdere van mijn foto’s, stuur dan een mailtje en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

michiel@tersteege.eu

Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

© 2013 Michiel Tersteege
Alle rechten voorbehouden.
Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Michiel Tersteege

© All rights reserved by Michiel Tersteege Photography